top of page
us_happy_family_053.jpg

Geef 't een plekje

Online Verdiepingstraject

us_happy_family_014.jpg
Logo UHFA_transparant.png
UHFA_beeldmerkje transparant.png

Merk je na het afronden van het gratis 'Van gekwetst naar Relaxt'-traject dat je behoefte hebt aan meer verdieping? En wil je dit ook graag online thuis doen? Meld je dan aan voor de geïnteresseerdenlijst!

 

Het verdiepingstraject 'Geet 't een plekje' is op dit moment in ontwikkeling. Ik wil dat het aansluit bij de vragen en de behoefte naar verdieping die jij nog hebt naar aanleiding van het afronden van "Van Gekwetst naar Relaxt'. Het is voor mij super waardevolle informatie, omdat ik dan iets kan maken wat echt past bij de vragen die er zijn.

 

Wat heb ik van jou nodig?

Wat tijd en aandacht om een vragenlijst in te vullen. ‘Leuk Boukje, dat jij je informatie hebt, maar: what’s in it for me?’ Daar heb ik over nagedacht...

Als dank voor jouw input krijg je 75% korting op de prijs van het uiteindelijke verdiepingstraject. Daarnaast is het traject met behulp van jouw input gemaakt en zal het dus passen bij jou.

 

Yes!

Hieronder kun je aangeven of je geïnteresseerd bent in het doen van het uiteindelijke verdiepingstraject en of je graag de korting ontvangt door de vragenlijst in te vullen.

Geïnteresseerdenlijst
bottom of page